Reactie plaatsen

Reacties

Nienke
8 dagen geleden

Heerlijk gesmuld van de prachtige creaties die Monique voor de eerste verjaardag van onze zoon heeft gemaakt. Complimenten voor de communicatie en realiseren van het idee. Heel erg blij mee!

Hanneke Rieswijk
een maand geleden

Vandaag heerlijk taart gehaald. Schwarderkirsch en red velvet waren heerlijk. De appeltaart was om te smullen en de borrel planken zagen er ook geweldig uit.
Dank voor de goede zorg
Zeker een aanrader om te bestellen.
Ga zo door

Rianne
2 maanden geleden

Genoten van heerlijke huisgemaakte hapjes tijdens een high-tea in de serre. Leuke lokatie, lekkere zelfgemaakte theetjes, die je ook kunt kopen om mee te nemen. Zeer gastvrij ontvangen. Aanrader!

Gerda Groenen
4 maanden geleden

Verschillende taarten besteld. Zagen er heel mooi uit.Was super lekker! Voor herhaling vatbaar.
Bedankt.

Anke
5 maanden geleden

Vandaag met een flinke groep (12 pers.) mogen genieten van een high tea in de Serre bij de zoete tante. Een mooi aangeklede tafel, lekkere hapjes, verschillende lekkere verse thee├źn en een super service, waarbij Monique inspeelt op de (dieet)wensen van de klant. Wij zijn niets tekort gekomen. Heel erg bedankt Monique, het was een lekkere en gezellige middag!

Jens
10 maanden geleden

Met moeder dag een heerlijke lunch ge hadt het was heerlijk en een goede service echt top

Lucia schepens
een jaar geleden

Heel veel dank Monique, wat hebben we genoten !,

Lisette
2 jaar geleden

Tweede kerstdag weer mogen genieten van een heerlijke high tea voor zowel de volwassene als voor de kinderen. Meer dan voldoende en alles smaakte super, Dank je wel!

Olga Lemmens
2 jaar geleden

Wij hebben genoten van de high tea met ons gezin op tweede kerstdag. Goed verzorg en lekker!!! Zeker voor herhalingvatbaar

Mons
2 jaar geleden

Heerlijk genoten van de Kerst High tea. Was geweldig we hebben ervan genoten. Ruim voldoende hapjes en heerlijk van smaak. Voor herhaling vatbaar!

Rating: 5 sterren
4 stemmen