Skip to main content

Wie ben ik

Wie is de zoete tante?

Hallo allemaal

Aller eerst wat leuk dat u mijn site bezoekt!

Ik krijg steeds vaker berichten met de vraag ‘kunnen jullie’ of ‘kunt u’ deze taart voor mij maken? Ik zal mijzelf hier kort voorstellen om jullie een idee te geven wie Monique van De zoete tante is.

Ik ben Monique, en ik woon in Bergeijk `t Loo. Ik ben gaan bakken, gewoon een keer voor de lol. Foto op Facebook en kreeg een vraag Monique maak je taarten. Daar heb ik even over na gedacht ja dat wil ik wel doen! Zo is het balletje gaan rollen. Ik kan hier mijn creativiteit in kwijt en ik vind het super fijn om te horen dat andere mensen van mijn taarten genieten.

Daarnaast verkoop ik ook verse thee. Ik dacht dat is een mooie combinatie thee met een lekkere high tea. Oh ja, ik krijg ook vaak vragen wat zit er bij de high tea uhhh… eigenlijk heb ik geen standaard high tea en hoop ik jullie elke keer weer te kunnen verrassen! Natuurlijk kun je altijd aan gegeven als je iets niet lust, maar verder vind ik het leuk om jullie gewoon te kunnen verrassen!

Sinds 15 juli 2023 ben ik ook de trotse eigenaresse van Queen bean, een koffie – thee paleisje op wielen! Ik kan naar u toe komen met mijn thee / koffie paleisje en serveer voor u de lekkerste koffie/thee! Uiteraard zit er altijd een koekje erbij, maar wil je een gebakje of broodjes erbij? Dat kan uiteraard ook ik denk graag met u mee! kijk maar eens op www.queenbean.nl

Heeft u lekkere thee geproefd tijdens de high tea en zou u daar thuis ook graag van genieten kijk dan eens op de webshop. De losse thee zijn wisselende producten, hierbij word rekening gehouden met het seizoen. Altijd een lekkere smaak voor elk seizoen.

De losse thee word ook verkocht bij:

  • – bij de jumbo Dick van Gerwen te Hapert
  • – bij visit reusel de mierden
  • – bij visit bladel
  • – bij visit eersel
  • – bij visit bergeijk

Bij retouren zijn verzendkosten voor uw eigen rekening.

Close Menu

Wow look at this!

This is an optional, highly
customizable off canvas area.

About Salient

The Castle
Unit 345
2500 Castle Dr
Manhattan, NY

T: +216 (0)40 3629 4753
E: hello@themenectar.com